Menu
Your Cart

-50% reducere la peste 300 de produse Vezi toate produsele

Retur

1.1. Schimbarea produselor achizitionate de pe oferte-jucarii.eu se poate face  in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionare.
1.2. Schimbarea este valabila doar daca :
solicitarea de schimbare se face in termen de 14 de zile calendaristice de la achizitionarea produsului ;


produsul nu a fost folosit;


ambalajul nu a fost deteriorat ;


produsul a fost achizitionat de pe site-ul luxe-bedroom.ro .


clientul trimite catre furnizor produsul , suportand taxele de transport/curierat. Furnizorul, dupa ce primeste produsul, se obliga sa trimita gratuit (fara alte taxe) produsul cerut de client doar in conditile in care produsul este in stare conform cerintelor de mai sus.


1.3. Pentru retur trebui sa faceti o instiintare prin e-mail ([email protected]), telefonic sau prin  orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul.
1.4. Obligatoriu produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.
1.5. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura sau nu este in ambalajul original ,  ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
1.6 Pentru returnarea banilor este nevoie sa ne trimiteti factura in colet , deasemenea sa ne specificati un cont bancar pentru retur
1.6. Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.